lauantai 11. lokakuuta 2014

Pikapäivitys reissun lopulta

Nettiyhteydet on taas olleet tiukilla! Todellakin asia joka kannattaa tsekata ennen reissua; paljonko oman netin käyttö ulkomailla maksaa. Se olisi superiso helpotus...


Eilen käväistiin Munchenissa, mutta suruilmoitus kotoa nopeutti matkantekoa, yksi meidän kaneista kuoli eilen. Ei ole suurensuuri suru mutta tuli sellainen olo, että turha lorviminen ja seilailu tuntuu turhalta. :) Joten lähdimmekin suoraan Munchenista yöjunalla Kööpenhaminaan. Olemme täällä tässä iltapäivän ja kohtapuoliin lähdemme junalle kohti Etelä-Ruotsia. Jeeee!! Siellä olemme 2-3 päivää ja jatkamme pohjoisen kautta kotiin. Kattotaan... :)


Mutta reissu vedettiinkin siis läpi pikatahiin ja se alkaa olla lopussaan! Iso kiitos teille ketkä olitte mukana :), tällä kertaa aion tosissaan kirjotella lisäinfoa esim. pakkaamisen ym. käytäntöjen suhteen sitten kun on kotiuduttu.


Thank you, danke schön, dank u, grazia ja tack!

2 kommenttia:

  1. Kiva oisi kuulla ihan käytännön vinkkejä pakkaamiseen pyykinpesuun, ja tietysti käymisen arvoisiin pikkupaikkoihin. :) junapuuhaa- postauksesi oli oikein hyvä ja tarkkaan luettu. �� kiitos!

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä ollut suorastaan hengästyttävä tahti! Ja olipa kiva lukea reissustanne, tuli matkakuumetta...

    VastaaPoista